![]() | |||||||
| Μετράμε δυο εκατοστά από κάθε πλευρά και σημαδεύουμε με ένα μαρκαδόρο ην κούτα της πίτσας. Κόβουμε. |
![]() | ||||
| Κόβουμε ένα κομμάτι χαρτόκουτας και το τοποθετούμε στη βάση του φούρνου για μόνωση |
![]() | ||||
| Ντύνουμε τη βάση με αλουμινόχαρτο και από πάνω τοποθετούμε μαύρο χαρτί |
![]() |
| Φτιάχνουμε από εφημερίδα ρολά, για μόνωση |
![]() | ||||
| τοποθετούμε τη μόνωση στο καπάκι της κούτας |
![]() | |||
| Κολλάμε το πλαστικό "παράθυρο" στο άνοιγμα της κούτας |
![]() | |
| Ελέγχουμε και καταγράφουμε σε πίνακα τη θερμοκρασία και την κατάσταση των τοστ, κάθε 30'. Μας το υπενθυμίζει ένα ξυπνητήρι! |
![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||












Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.