Μετράμε δυο εκατοστά από κάθε πλευρά και σημαδεύουμε με ένα μαρκαδόρο ην κούτα της πίτσας. Κόβουμε. |
Κόβουμε ένα κομμάτι χαρτόκουτας και το τοποθετούμε στη βάση του φούρνου για μόνωση |
Ντύνουμε τη βάση με αλουμινόχαρτο και από πάνω τοποθετούμε μαύρο χαρτί |
Φτιάχνουμε από εφημερίδα ρολά, για μόνωση |
τοποθετούμε τη μόνωση στο καπάκι της κούτας |
Κολλάμε το πλαστικό "παράθυρο" στο άνοιγμα της κούτας |
Ελέγχουμε και καταγράφουμε σε πίνακα τη θερμοκρασία και την κατάσταση των τοστ, κάθε 30'. Μας το υπενθυμίζει ένα ξυπνητήρι! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.